Kylling og Tomatgryte

Kylling og Tomatgryte

Kylling og tomatgryte

Kylling-og Tomatgryte

(2 porsj)

  • 350-400 gr kylling
  • 1/2 lauk
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 dl vatn
  • 1 ts buljong (kylling)
  • 1/2 chili
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ts knust rosèpepper
  • 1/2 beger cherrytomat

Skjær kyllingen i strimlar og brun den i panna, krydre med salt og pepper. Tilset hakka lauk og chili.

Når lauken har begynt å få litt farge tilsett du creme fraiche, vatn,  soyasaus, buljong og rosèpepper og lar det koke i ca 10 min eller til sausen er tjukk nok.

Del tomatane i to og legg sei i gryta rett før servering.

Server med potet, ris, pasta eller berre ein grøn salat.

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*