Torsk med Dill og Fløtesaus

Torsk med Dill og Fløtesaus

torsk-med-dill-2

Ca 4 pers

800 gram torskefilet

4-5 ss sitronsaft

1 liten bunt frisk dill

1 kvitlauksfedd

3 dl matfløte

4-5 ss creme fraiche

Salt og pepper

 

  1. Skjær fisken i ca 3*3 cm store terningar.
  2. Finhakk dill og kvitlauk.
  3. Ha fløte, creme fraiche, sitronsaft, dill og kvitlauk i ein kasserolle. Kok opp under omrøring.
  4. Når blandinga koker har du oppi torsken. La torsken småkoka på svak varme under lokk i ca 5 min. Rør innimellom

Server fisken ilag med potetstappe og grønne bønner. Du kan også servera fisken ilag med kokte poteter og gulrot, smakar nydelig

torsk-med-dill-3

torsk-med-dill

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*