Blåskjell med Chorizo

Blåskjell med Chorizo

Pasta med blåskjell 3

Pasta med blåskjell 4

4 pers
– 400 gram tagliatelle
– 1 kg blåskjell
– 150 gram chorizo
– 2 fedd kvitlauk
– ½ raudlauk
– 3 dl matfløte
– Persille
– Vårlauk
– Parmesan
– smør
– 1-2 bokser med cherrytomat
1. Kok pastaen i lettsalta vatn.
2. Smelt smør i ei djup gryte. Fres raudlauk og chorizo i eit par min.
3. Tilset blåskjell, persille, kvitlauk og tomater. Vend godt saman og fres i ca 1 min.
4. Tilset matfløte, vend alt godt saman og set på lokk. Blåskjella er ferdige når dei åpner seg, det tar cirka 2 min. Husk at du aldri skal eta blåskjell som ikkje åpner seg, eller som du ser er ødelagt.
5. Bland pastaen ilag med blåskjella, dryss over mengder med finhakka vårlauk og parmesan.
6. Server!

 

Pasta med blåskjell

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*