Bergen Matfestival 2-4 September

Bergen Matfestival 2-4 September

Bergen Matfestival

Imorgon braker det laus!

Norges største lokalmatfestival åpner imorgon, og i år er eg så heldig å få lov til å vera med i juryen når «årets utstiller« skal kårast . Det er utruleg mange flinke utstillere, så dette kan bli ein svært vanskeleg jobb. Eg var på matfestivalen og ølfestivalen ifjor, og eg gledar meg masse til åpningen imorgon.

Bergen har fått ny status som Unesco Gastronomiby, så dette blir veldig spennande framover.

Nytt i år på festivalen er blant anna det kulinariske restaurantområdet på festivalen. Her skal nokre av dei beste restaurantene laga nydelig mat av deilige lokale råvarer. Definitivt noko ein må få med seg.

Kjøper du billett får du inngang til både matfestivalen, ølfestivalen og barnas matfestival.

Programet finn du her

Eg gledar meg!

Bergen Matfestival 5

Bergen Matfestival 2

(alle bileta er lånt frå matfest.no)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*