6 pers
600 gram cherrytomater
Olivenolje
Salt
Ein agurk
Ein raudlauk
Ein raud paprika
150 gram feldsalat
100 gram svarte oliven
4 ts kapers
Tørka estragon
Pepper
6 egg
Fetaostblandinga:
400 gram fetaost
1 fedd kvitlauk
Olivenolje
2 vårlauk, finhakka
-
Skjør tomatane i to, og steik dei på lav varme i ca 5 min. Strø over salt og pepper. Avkjøl så tomatane.
-
Skjær agurk og paprika i tynne strimlar. Skjær raudlauken i tynne skiver.
-
Smuldre opp fetaosten i ein bolle og press eit kvitlauksfedd over blandinga. Bland i finhakka vårlauk, olivenolje, salt, pepper og estragon.
-
Legg Feldsalaten på eit fat og tilset resten av grønnsakene. Legg så oppå oliven og dryss over med kapers.
-
Sprinkle over olivenoljeog tørka estragon.
-
Topp kvar porsjon med eit posjert egg.
-
Ha på litt salt og pepper og server umiddelbart.