Sommersalat med Posjert Egg

Sommersalat med Posjert Egg

Sommersalat med posjert egg 2

6 pers

600 gram cherrytomater

Olivenolje

Salt

Ein agurk

Ein raudlauk

Ein raud paprika

150 gram feldsalat

100 gram svarte oliven

4 ts kapers

Tørka estragon

Pepper

6 egg

Fetaostblandinga:

400 gram fetaost

1 fedd kvitlauk

Olivenolje

2 vårlauk, finhakka

  1. Skjør tomatane i to, og steik dei på lav varme i ca 5 min. Strø over salt og pepper. Avkjøl så tomatane.

  2. Skjær agurk og paprika i tynne strimlar. Skjær raudlauken i tynne skiver.

  3. Smuldre opp fetaosten i ein bolle og press eit kvitlauksfedd over blandinga. Bland i finhakka vårlauk, olivenolje, salt, pepper og estragon.

  4. Legg Feldsalaten på eit fat og tilset resten av grønnsakene. Legg så oppå oliven og dryss over med kapers.

  5. Sprinkle over olivenoljeog tørka estragon.

  6. Topp kvar porsjon med eit posjert egg.

  7. Ha på litt salt og pepper og server umiddelbart.

Sommersalat med Posjert egg

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*